Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-08@14:30:48 GMT

«حسین علیزاده» موسیقی «کار کثیف» را می‌سازد

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۵۱۲۱۱

«حسین علیزاده» موسیقی «کار کثیف» را می‌سازد

به گزارش جام نیوز، شاهرخ فروتنیان، لوون هفتوان، خیام وقار، مهران نائل، پیام احمدی نیا، رضا فیاضی، سام ولی پور، اکبر معززی، مسعود فروتن، علی بهمنش، مهرداد فلاحتگر، علی محمدی، رضا یوسفی، ابراهیم عمادی، هوشنگ رضایی، حماسه دولتشاهی، سیامک نیازی، امیر پاسبان، سیمون باغداساریان، وحید حبیبیان، مهدی میر اکبری، امیرحسین اصفی، مهدی جمشیدی، رضا احمدپور بازیگران دیگر این فیلم هستند؛ همچنین تدوین این اثر سینمایی توسط حسین زندباف انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

لیست کامل عوامل این فیلم سینمایی عبارت است از: نویسنده، کارگردان و تهیه کننده: خسرو معصومی، مدیر فیلمبرداری: نادر معصومی، تدوین: حسین زندباف، موسیقی متن: حسین علیزاده، طراح صحنه ولباس: هومن معصومی، مجری طرح: عباس نصیری، دستیار یک کارگردان و برنامه ویز: غزل معصومی، طراحی و ترکیب صدا: بهروز شهامت، صدابرداری همزمان: سیامک نیازی، جلوه‌های ویژه بصری: امیر سحرخیز،کامران سحرخیز، مدیر‌تولید: علی همت، مدیر‌تولید بخش ترکیه: الیف دمیرلی، دستیاران کارگردان: علی محمدی، مانی معصومی، عکاس: مونا تهرانی موید، منشی صحنه: هدیه نصیری، مدیر تدارکات: مهدی جمشیدی،گروه فیلمبرداری: حمید محمد قلی، مهدی گلچین، کاوه حاج  رمضانی، رامین فرزانه ، هلی‌شات: شهروز کیایی، گروه صحنه و لباس: رحیم حاجی تبار، اسماعیل خلیلی،  نجمه نقد علی، داوود سیاحت، دستیار صدا: میلاد شیاسی، دستیار تدوین: مهدی ایروانی، رنگ بندی:کامران سحرخیز، فربد جلالی، سرمایه گذاران: عباس نصیری، خسرو معصومی.

 

«موسیقی ایرانیان»

115

 

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۵۱۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه تند روزنامه جمهوری اسلامی به مهدی نصیری

روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی به مهدی نصیری کنایه تندی زد.

این روزنامه نوشت: خوشبختانه بسیاری از افراد روحانی که اهل انتقاد هستند، روش اعتدالی را پیشه خود کرده‌اند و از افراط و تفریط پرهیز می‌کنند.

مسئولان نظام جمهوری اسلامی باید از منتقدین منصف و معتدل تقدیر به عمل آورند و به مطالبی که مطرح می‌کنند توجه جدی نمایند و ترتیب اثر بدهند. منتقدین منصف، خیرخواهان نظام و مردم و کشور هستند و وجود آن‌ها برای جلوگیری از انحراف حکمرانان از مسیر حق و عدل، ضرورت دارد و فقدانشان به ضرر کشور و حتی به ضرر حکمرانان است.

اهمیت استقبال حکمرانان از منتقدین منصف و معتدل در اینست که ترتیب اثر دادن به نقطه نظرات آنان، راه را بر افراد تخریب‌گر و برانداز که در پوشش منتقد ظاهر می‌شوند می‌بندد و جامعه را از عوارض منفی آنچه آن‌ها مطرح می‌کنند مصون نگه می‌دارد. مسئولان نظام اگر به این نکته بسیار ظریف و در عین حال مهم توجه و به آن عمل کنند، این کار آن‌ها منشأ دو فایده بزرگ خواهد بود.

یک فایده اینست که عملکرد خود حکمرانان تصحیح می‌شود و فایده دوم اینست که زمینه‌ای برای میدان‌دار شدن منتقدان تخریب‌گر و برانداز باقی نمی‌ماند و مردم بطور طبیعی آنان را طرد می‌کنند و به مطالبشان اهمیتی نمی‌دهند. نتیجه این می‌شود که جامعه صاحب حکمرانی سالم و مطلوب خواهد شد و در چنین جامعه‌ای جائی برای تخریب‌گران و براندازان وجود نخواهد داشت.

آنچه مایه تأسف است اینست که در اثرعدم توجه مسئولین به انتقادهای منصفانه و خیرخواهانه، عرصه برای کسانی که در پوشش انتقاد، اغراض براندازانه خود را دنبال می‌کنند باز می‌شود. مهم‌تر اینکه با میدان‌دار شدن عناصر افراطی، فرهنگ اعتدال به فراموشی سپرده می‌شود و در تمام زمینه‌ها فرهنگ افراط رشد می‌کند. این، خطر بزرگی است که روحانیت باید با آن مبارزه کند و به آن اجازه رشد یافتن ندهد.

یک آفت بزرگ که از بطن روش‌های افراطی سر برمی‌آورد، اِعمال بغض‌های ایمان‌سوز است. معیار افراد افراطی به جای آنکه حمایت از حق و مبارزه با باطل باشد، مخالفت با هر چیزی است که فلان شخص می‌گوید و هدفی است که او آن را دنبال می‌کند خواه حق باشد یا باطل.

به عبارت روشن‌تر، افراطیون وقتی با کسی مشکل داشته باشند، او اگر در زمانی که آفتاب به همه جا تابیده بگوید الآن روز است، افراطیون خواهند گفت نه خیر اینطور نیست و الآن به هزار دلیل شب است و اگر در شب تار، او بگوید الآن شب است آن‌ها خواهند گفت الآن روز است! چنین کژراهه‌ای را حتی از افراد غیرمنتسب به روحانیت نمی‌توان پذیرفت چه رسد به افرادی که مدعی برخورداری از علوم دینی هستند.

متأسفانه این روش افراطی و بشدت انحرافی در حال گسترش است و کار به جائی رسیده که بعضی از این افراد حتی حاضر شده‌اند برای نشان دادن بغض خود به تعفن برجامانده از رژیم شاهنشاهی پناه ببرند. البته این، نتیجه‌عدم تعادل کسانی است که از چاله تفریط به چاه افراط غلطیده‌اند و انتظار دیگری از افرادی با چنان سابقه‌ای نمی‌توان داشت، سوختن ایمان در آتش بغض‌های جاهلی.

روحانیت باید خطر بغض‌های ایمان‌سوز را جدی بگیرد و با تقویت روش اعتدالی در تمام زمینه‌ها، مانع گسترش روش‌های افراطی شود. رسیدن به این هدف مهم، نیازمند فرهنگ‌سازی است و با اظهار تأسف و بی‌عملی هیچ مشکلی حل نخواهد شد.

دیگر خبرها

  • کنایه تند روزنامه جمهوری اسلامی به مهدی نصیری
  • یک مرد 19 ساله آینده والیبال ایران را می‌سازد
  • «سامپو» فینالیست جشنواره اسپانیا‎یی شد/ «آمرغ» به کانادا می‌رود
  • علیرضا کوشک‌جلالی به تماشاخانه ایران‌شهر می‌آید
  • کوشک جلالی با «آرت» به تماشاخانه ایرانشهر می‌آید
  • ۴ دهه زندگی مهدی نصیری؛ از کیهان تا بی‌بی‌سی
  • سید مهدی متولی «دستیار ویژه ارتباطات مردمی شهردار تهران» شد
  • ۴ دهه زندگی مهدی نصیری؛ از کیهان تا بی‌بی‌سی /با من از تغییر سخن نگو...
  • اردوی تیم دوومیدانی نابینایان و کم‌بینایان با حضور ۶ ورزشکار
  • اسپانیا میزبان فیلم ژاو با حضور هنرمندان قمی شد